Kosár tartalma

Üres Kosárba lépés

Egyszerűen megtanítunk főzni ...

Budapest Kulináris Intézet

2008 elején alapítottuk a Budapest Kulináris Intézetet (Prakul) azzal a szándékkal, hogy a tökéletes gasztronómia különféle elemeit egy fedél alatt egyesítsük. Fokozatosan összeállítottunk egy csapatot, amely főszakácsokból, séfekből, sommelierekből, csaposokból, pékből, cukrászokból, dohányosokból és más szakértőkből állt össze, és hadat üzentek az élelmiszerek ízének, kinézetének és étkezésének megalapozott elképzeléseiről. Együtt folytattuk a kifinomult First Republic konyha erős hagyományait, és ismét gazdag, kreatív és folyamatosan fejlődő művészetként kezdtük megosztani a kulináris ipart, ahol egy divatos kötény még korántsem elég.

Ma a szállodák és éttermek szakértői keresnek tanácsot a Prakulban, akik nem elégedettek iskolai tudásukkal, de mindenekelőtt a nagyközönség - tévéműsorok, utazási tapasztalatok vagy kedvenc éttermük séfjének kivételes képességei ihlették. Tanfolyamaink kínálata rendkívül széles, és magában foglalja a kész kulináris varázslókat, akik különösen kíváncsiak a legújabb világtrendekre, és azokat, akik számára a konyha eddig ismeretlen terület, és meg akarják tanulni a teljes alapokat.

o-institutu
o-institutu

Előadóink és szakácsaink abszolút vezetők a szakterületükön. Ennek oka az is, hogy a gasztronómia világszerte folytatott szakmai gyakorlatának köszönhetően folyamatosan lépést tart a gyorsan fejlődő gasztronómiával. Ugyanakkor a vendég külföldi szakértők is hozzájárulnak a Kar magas színvonalához és kizárólagosságához, akik főleg szűken szakosodott szemináriumokat és előadásokat vezetnek szakemberek számára. A kiválasztott tanfolyamok keretében azoknak az ínyenceknek is lehetőségük van találkozni, akik eddig inkább a kulináris művészetet fogyasztották, mintsem saját maguk alkották volna meg.

Nyitvatartási idő:

Prakul további értesítésig zárva tart

Roman Vanek

Gasztronómiai szenvedélyét 2008-ban megkoronázta a Budapest Kulináris Intézet - a Cseh Köztársaság közönségének és szakembereinek legrangosabb főzőtanfolyamának - létrehozásával.

Roman a gasztronómia, az alapanyagok szakértője és minőségének kiváló őrzője, és tökéletesen gondoskodik az egész kulináris intézmény hátteréről.